Crazy Golf

To baner med 9 hull Crazy Minigolf. Dette er en utfordrende og morsom opplevelse dere sent vil glemme. Prøv dere på vår «Park Lane» og «Warehouse».
Vi serverer dere gjerne noe godt i glasset underveis. Team opp med dine venner eller kollegaer og spill for å vinne! Det tar ca. 45 min å spille igjennom 9-hull. 
Vi gleder oss til å treffe dere!


VÅRE FANTASTISKE GJESTER

BANEKART

Ta en sniktitt på våre hull før ankomst.

Klikk på bildene for å zoome inn.

HISTORIEN ON BARRY FONTAINE

Now this is a story all about how Barry’s life got flipped, turned upside down. And I’d like to take a minute — just sit right there —I’ll tell you how I became the prince of this place, right here.

Begynnelsen.
Det hele started for lenge siden i «The Big Apple» med en herremann kalt Barry Fontaine — den mest talentfulle golferen klientellet på Bronx Golf & Country Club noen gang hadde vitnet til. Han smalt galant av gårde «400 yard drives» og puttet ballene sine i alle hull han kunne finne. På grunn av sitt naturtalent tok det ikke lang tid innen Barry fikk spille med de store guttene. Men unge Barry lignet ikke stort på de andre toppspillerne. La oss bare si at han ikke passet inn med snobbene..

Dere skjønner, vår Barry var halvt italiensk og vokste opp i tøffe strøk på Lower Eastside, downtown Manhattan. Man så aldri den barske karen uten hans trofaste sixpence og en feit sigar i munnviken. I årene 1917 and 1918 vant Barry klubbmesterskapene «back to back». Han knuste regelrett motstanderne i en alder av snaue 20 år. Etter dette ble han rangert som den neste store golf-superstjernen av The New York Times. I et intervju tett etter hans store gjennombrudd ble han spurt om hemmeligheten bak suksessen. Barrys svar var enkelt: «Jeg hiver alltid i meg en kald øl og en god pizza før hver runde og jeg avslutter alltid med en god, gammel whiskey på det nittende hullet» (les: baren). Golfmiljøet med deres anspente utseende, snåle sokker og nerdete gensere var i sjokk — for å si det mildt. Denne fanten var helt klart noe annet!

Litle visste dog Barry om at alt snart ville endre seg.

Året var 1919:
Forbudstiden, baby! Ingen whiskey tillatt. Beskjeden fra kongressen var klar: dersom du drikker, havner rattataen din i kasjotten.. Barry pakket kofferten sin raskere enn du kan si “hell no”. Han var luta lei av de snobbete golferne uansett. Den neste båten til europa ble ombordsteget hui og hast. Uheldigvis skulle nettopp denne båten sette sine seil mot skottland og Barry ville snart finne ut at golfen var enda mer anspent på denne siden av havet enn den var hjemme. Her slapp man ikke en gang inn I klubbhuset uten å ha dratt golfsokkene helt opp i skrotumet.. Som Barry selv sa: «Knickerbocker-wearing motherputters everywhere, goddammit!» Dagene gikk og vår Barry fant seg en jobb i en metallfabrikk i Dumfries mens han sorterte tankene og forsøkte å klekke ut sitt neste trekk.

En ny begynnelse.
Det var en trist regnværsdag mens Barry gikk nedover de knuste drømmers gater at han ville krysse vei med Sara — en vidunderlig norsk pike som ved en tidligere anledning hadde rømt hjemlandet til fordel for Storbritannia. Det var tross alt krigstider. Dagen ble raskt fylt med sol og før Barry skjønte hva som hadde skjedd, fikk paret en sønn ved navn Sonny. Kort tid etter krigen hadde lagt seg flyttet den nyetablerte familien til Oslo og det var i juni 1946 at en spasertur til Holmenkollen ville bli vendepunktet for Barrys karriere og den første steinen I grunnmuren til arven vi holder kjær I dag. Dere skjønner at når Barry så utover byen den sommerkvelden, fikk han øye på den lokale golfklubben og det var som om at lyset farget banen på en spesiell måte. Barry skjønte endelig sitt kall i livet. De var på tide å farge om sporten. Hvor kult hadde det ikke vært om gol var kult!? Han fant en perfekt, bortgjemt undergrunns-lokasjon og igangsatte byggingen av hans mesterverk. Den tomme gjemmeplassen ble fort spekket med den mest utfordrende innendørs-golfbanen verden noen gang hadde sett. Det var sommeren 1947 at Barry’s Underground Golf Club stod klar til å mye sine første medlemmer. Det spilte ingen rolle om du var rik eller fattig, kvinne eller mann, en god golfspiller eller en fullstendig katastrofe. Dette var golf for folket! Varm pizza, stive drinker og avansert putting — alt under et tak. Et fenomen var skapt.

Alle gode ting..
De sier at alle gode ting har en ende. Selv om undergrunnsgolfing levde videre, stengte Underground Golf Club one dører i 1964 da Barry ble for gammel til å drive klubben. Barry og Sara levde lykkelig i alle sine dager. Men hva skjedde så med putte-himmelen under Industrigata 36?

Etterfølgeren..
Våren 2019 bestemte Barry’s Italia-baserte barnebarn, Danny Fontaine, seg for å hoppe på et fly for å atter en gang åpne dørene til den historiske klubben i Industrigata. Denne gangen ville dog Fontaine-familien dele atmosfæren til en ekte topphemmelig undergrunnsklubb med hele verden — og ikke bare rebellene! Ruinene ble restaurert og modifikasjoner ble foretatt. Et halvt år senere ble sløret endelig løftet. Et nytt klientell ble invitert, men ambisjonen var den samme som alltid: gi golf til folket, servere byens beste pizza og tilby de beste drikkevarene verden kan by på (så lenge regjeringen ikke finner ut at de skal innføre helskrudde 1919-lignende idéer..)

Og husk at dette spillet handler om å sette ballene I hullet og kølla I baggen — ikke motsatt.

Sees ved utslaget!

Good luck and sink the putt.

Beste hilsner fra

VELKOMMEN!

Man-tors: 15:00-24:00 Siste golfbooking er 23:10 (kjøkken 16:00-22:00)
Fredag: 15:00-02:00 Siste golfbooking er 00:30 (kjøkken 16:00-22:00)
Lørdag: 11:00-02:00 Siste golfbooking er 00:30 (kjøkken 14:00-22:00)
Søndag: 12:00-24:00 Siste golfbooking er 23:10 (kjøkken 14:00-22:00)

ID: 20 ÅR
Aldersgrensen på 20 år er absolutt, vi gjør ingen unntak, heller ikke om man har bursdag om kun en måned (alle som sender epost og spør får det samme svaret). Vennligst vær oppmerksom på at barn og tenåringer kan tillates søndager mellom 11:00 og 15:00 med selskap av en voksen som er minst 20 år. Tee time er det tidspunktet din flight starter å spille.
NB! oppmøte senest 20 min før tee time.

Sign Up & get your E - books

Vil du jobbe hos oss?

For mer info se lenk her.